Speciální režim na pobočkách

V souvislosti s krizovými opatřeními přijatými v těchto dnech vládou České republiky přechází až do odvolání z preventivních důvodů pobočky AXA Česká republika do speciálního režimu fungování, aby v této vypjaté situaci přispěli svou měrou k potřebě omezení fyzického kontaktu mezi lidmi.

Vážení klienti,
ověřte si prosím před svou plánovanou návštěvou pobočky AXA čas otevíracích hodin a dostupnost pracovníků na konkrétním obchodním místě. Záleží nám na tom, abyste měli v průběhu své konzultace na pobočce maximální komfort a byli v bezpečí. Domluvte si proto přesný čas předem se svým finančním poradcem nebo prostřednictvím kontaktů, které najdete:

Seznam kontaktů

Klienti mohou i nadále s AXA komunikovat ONLINE odkudkoliv.

Klienti skupiny AXA Česká republika a Slovensko mohou nadále řešit většinu úkonů tykajících se smluv ONLINE a to odkudkoliv. Stačí k tomu chytrý telefon, tablet nebo počítač a připojení k internetu. Využít mohou tyto online nástroje:

Osobní účet Moje AXA

Úhrada platby? Změna kontaktních údajů na smlouvě? Výpis investic nebo kopie smlouvy? V aplikaci Moje AXA naleznou klienti všechny důležité informace a dokumenty ke svým smlouvám. Stačí se přihlásit na https://moje.axa.cz

Hlášení pojistných událostí

Klienti mohou hlásit pojistné události online. Urychlí tím jejich zpracování a získají přehled o průběhu jejího šetření. Stačí se přihlásit na https://www.axa.cz/skody-a-pojistne-udalosti

E-podatelna

Klienti mohou posílat potřebné dokumenty online. Stačí je naskenovat nebo třeba vyfotit mobilním telefonem a jednoduše nahrát do aplikace E-Podatelna. Dokumenty jsou v AXA během pár sekund a ihned může začít jejich zpracování. Dokumenty lze nahrávat zde - https://online.axa.cz/epodatelna

V případě potřeby mohou klienti AXA kontaktovat svého finančního poradce emailem nebo telefonicky, respektive AXA linku na čísle +420 292 292 292 nebo na emailu info@axa.cz .