AXA vyplatila první pojistná plnění obyvatelům Prešova zasaženým výbuchem v panelovém domě

Skupinu AXA Slovensko a Česká republika hluboce zasáhla zpráva o tragické události v Prešově, kde došlo k výbuchu plynu v panelovém domě v Mukačevské ulici. Svým klientům ze zasaženého domu poskytne zrychlenou formu likvidace nahlášených škod. První pojistná plnění již byla vyplacena na účty klientů.

“Chtěli bychom vyjádřit upřímnou soustrast rodinám pozůstalých a všem, které tato tragédie zasáhla. Naši klienti se na nás mohou obrátit přímo v klientském centru v Prešově, telefonicky nebo online. Situaci průběžně monitorujeme a jsme připraveni zlikvidovat škody ve zrychleném režimu,” říká Peter Socha, zástupce generálního ředitele skupiny AXA Slovensko a Česká republika.

Průběh likvidace škody mohou klienti AXA sledovat online na internetu, jehož prostřednictvím také mohou předávat potřebné dokumenty, jako například fotografie škod, pořizovací doklady či účty za náklady spojené s likvidací škod. Mají tak vždy aktuální přehled o stavu svého případu, který může být díky této moderní formě komunikace rychleji vyřízen.

Klienti AXA mohou nahlásit škodu: