Pojištění domácnosti lze u AXA sjednat online

Trend digitalizace v pojišťovnictví velí maximum komunikace mezi klientem a pojišťovnou směrovat na internet. I co se nových smluv týče. AXA jako jedna z prvních pojišťoven v České republice a na Slovensku umožnila svým klientům komunikovat s poskytovatelem pojištění online. Nově umožňuje také online sjednat pojištění domácnosti, a to během několika minut.

Pojištění domácnosti se tak zařadilo mezi další produkty neživotního pojištění, které už lze u AXA sjednat online, tedy pojištění auta, pojištění občanské odpovědnosti, úrazové pojištění a pojištění nemoci.

„Sjednání smlouvy online AXA zvýhodňuje 25% slevou z ceny pojistného. Za volbu roční úhrady pojistného klienti ušetří dalších deset procent. S online formulářem samozřejmě můžou zájemcům pomoci také operátoři na naší infolince,“ říká Ján Kusý, ředitel obchodu neživotního pojištění AXA pro ČR a SR.

Pojištění domácnosti lze u AXA sjednat ve třech variantách: MINI, KLASIK a MAXI, které lze dále kombinovat s různými možnostmi připojištění, jako například připojištěním právní ochrany rodiny anebo nákupů na internetu. Logické a zároveň praktické je automatické balíčkování variant KLASIK a MAXI s pojištěním občanské odpovědnosti až do výše jednoho milionu korun zdarma. Takové pojištění pak kryje také případné újmy na životě a zdraví, škody na majetku nebo finanční škody, které by mohly vzniknout třetím osobám v souvislosti s vedením domácnosti, provozem jejího zařízení a dalšími činnostmi z občanského života. Dokonce je možné vyhnout se výdajům zcela, a to volbou nulové spoluúčasti v případě pojistné události. Pro varianty domácnost KLASIK a MAXI platí navíc prodloužená dvouletá záruka na domácí spotřebiče a pojištění i pro nebytové prostory, samostatně stojící garáž nebo prostory, které jsou užívány při dočasném pobytu. Věci osobní potřeby jsou pojištěny po celém území České republiky. Ve variantách KLASIK a MAXI pak v rámci dočasného pobytu po celém území Evropské unie.

Domov je místo, které je pro většinu z nás to nejdůležitější. Díky této novince mohou klienti během několika minut nabýt pocit bezpečí, že je jejich útočiště chráněno i v případě nenadálých událostí. K pojištění automaticky také získávají zdarma nonstop asistenční služby s garantovaným příjezdem do 1 hodiny. V případě pozdějšího příjezdu poskytneme klientovi kompenzaci ve výši 500 korun.

V roce 2018 potvrdila skupina AXA po desáté v řadě pozici nejlepší světové značky z oboru pojišťovnictví v žebříčku Interbrand. Stala se oficiálním pojistným partnerem slavného anglického fotbalového klubu FC Liverpool a uzavřela strategické partnerství s nejstarším středoevropským startupovým akcelerátorem StartupYard.